Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

             

                  Tabulka velikostí

  1. Úvod
  2. VŠE O NÁKUPU
  3. GDPR Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Respektujeme Vaše soukromí. Abychom Vám mohli nabídnout perfektní služby, potřebujeme znát některá Vaše osobní data pro zpracování a odeslání objednávky. Všechny získané osobní údaje zákazníků budou používány pouze pro obchodní účely ve smyslu plnění služeb zákazníkům. Tato data chráníme před zneužitím a neposkytujeme je třetím stranám. Zavazujeme se Vám k dodržování zákona číslo 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a informací.

    Tyto informace jsou nezbytné pro to, abychom Vám zboží mohli spolehlivě dopravit a řešit s Vámi veškeré potřebné úkony pro správné vyřízení Vaší objednávky. Údaje nám umožní provést nezbytné účetní operace, vyhotovit daňový doklad.

     

    Ochrana osobních údajů e-shopu www.pidishop.cz
    1. Společnost Pidishop.cz - Kateřina Vrbová, se sídlem Fibichova 16, 323 00  Plzeň, IČ 75884917. (dále jen „prodávající“ nebo„správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

      • jméno, příjmení
      • e-mailovou adresu
      • telefonní číslo
      • adresu/sídlo
    2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

      Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

    3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

    4. Zpracování osobních údajů je prováděno Kateřinou Vrbovou (majitelkou e-shopu) tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

      • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      • Internertový portál pro maminky Modrý koník s.r.o., se sídlem Martinská 56, 821 05 Bratislava, IČO: 35 936 851 (Adresa v ČR: Modrý koník s.r.o. o.z., Bělehradská 92, 120 00 Praha, IČO:03684326)
      • Heureka.cz, Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8 – Karlín, C 218977 vedená u Městského soudu v Praze
        IČ: 02387727 DIČ: CZ02387727
      • Seznam.cz a.s., Radlická 3294/10, 150 00  Praha 5, IČ26168685
      • Česká pošta, s.p., IČO: 47114983, sídlem Praha 1, Politických vězňů 909/4, PSČ 22599, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A, vložka 7565
      • PPL CZ s.r.o., K Borovému 99, Jažlovice, 251 01 Říčany, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou C 105858, IČ: 25194798

      Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

    5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese k-vrbova@email.cz

    6. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
      • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
      • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
      • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
      • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
      • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
      • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
      • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

     


    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
    Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.